Hulpverlening tijdens evenementen in
Leersum en omstreken

Bij evenementen is het verplicht om voor de veiligheid van deelnemers en publiek te zorgen. Daarom schakelen organisatoren vaak een EHBO-vereniging in. De EHBO-vereniging Leersum heeft eerstehulp verleners die als vrijwilligers op evenementen aanwezig willen zijn. Mocht zich een ongeval voordoen, groot of klein, dan zijn onze eerste hulp verleners snel ter plaatse.

Ondersteuning met een eigen mobiele hulppost:
De EHBO-vereniging heeft ook een kleine caravan die volgens de eisen van de KNV EHBO is ingericht. Deze mobiele hulppost kan bij evenementen geplaatst worden.

Hulp verlening tijdens evenement.

Hulpverlening tijdens evenement.

Al onze hulpverleners zijn in het bezit van het Diploma Eerste Hulp, aangevuld met de aantekeningen zoals Verbandleer en kleine ongevallen, Bediener AED en Verzorger voet- en wandelletsels.

Hulpverlening tegen geringe kosten:
EHBO is vrijwilligerswerk, maar dit betekent niet dat het inschakelen van deze vrijwilligers gratis is. Om de kosten van verbandmateriaal, opleiding e.d. niet volledig ten laste van de leden te laten komen, vragen wij een vergoeding. Neem contact met ons op voor algemene informatie of vraag direct EHBO-ondersteuning aan voor uw evenement.

Aanvraag evenementen

We horen graag van u! Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
  • *** ALLEEN INVULLEN INDIEN AFWIJKEND
  • *** ALLEEN INVULLEN INDIEN AFWIJKEND
  • Geef in het veld het juiste antwoord aan JA of NEE
  • Geef in het veld het juiste antwoord aan JA of NEE
  • Geef in het veld het juiste antwoord aan JA of NEE
  • Geef in het veld de juiste info aan